Красиви цветове
Момичето във парка,
красиво и добро,
край цветната алея
разхожда се само.
Цветята поздравява
и радва се с очи,
душата си отваря
за красота, мечти.
А тези теменужки
от други светове,
усмихнати и мили,
го радват от сърце.
Момичето във парка
съвсем не е дете,
но нежно то обича
красиви цветове.
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Todos los derechos reservados