16.11.2021 г., 11:27 ч.

Красиви цветове 

  Поезия
389 0 2

       

Красиви цветове

 

Момичето във парка,

красиво и добро,

край цветната алея

разхожда се само.

 

Цветята поздравява

и радва се с очи,

душата си отваря

за красота, мечти.

 

А тези теменужки

от други светове,

усмихнати и мили,

го радват от сърце.

 

Момичето във парка

съвсем не е дете,

но нежно то обича

красиви цветове.

         Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??