12 ene 2008, 0:15

Красивите черупки 

  Poesía
1154 0 2

Убиват ме красивите черупки с гнили плодове,

към които всеки се стреми, но никой не яде.

© Исмет Хаджи Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??