Дивен букет от полски цветя
днес украсява моята стая.
И става света
омаен и нов,
ухае на здравец
и на дива роза.
Полски цветя, от тебе набрани,
днес са поникнали
в мойта душа.
С аромат и багри
на полски поляни
аз ще живея днес у дома.
© Румяна Маринова Todos los derechos reservados