17 ago 2007, 11:04

Красиво цвете 

  Poesía
9686 0 9
                  Красиво цвете

Красиво цвете сред полето
безкрайна тишина попива,
оглежда се невинно във небето
като красива горска самодива.

Само сред гъстите треви
земята с красота дарява,
блести под слънчеви лъчи
и свежест непрестанно дава.

И аромат на капчици роса
разнася се от неговия цвят,
поклаща леко своята снага
и пълни с радост пъстрия ни свят.

Усмихва се на всеки и зарежда
с енергия очите благородни,
дарява всеки със надежда,
като късче злато самородно.

© Виктория Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??