Красиво цвете
Красиво цвете расте в полето
и докосва с поглед небето.
Устоява на бурите, на студа
и без дъх посреща изгрева.
Капки дъжд в себе си то събира
и светъл лъч за надежда съзира.
Нежно откъснато от нечия ръка
изпълва то с чувства сетива.
Красиво е с неземен аромат
и изпъстрено с прекрасен цвят.
Доставя радост на твоята душа
и от щастие проронваш ти сълза.
Ивелина Стойова
© Ивелина Стойова Todos los derechos reservados