10.02.2015 г., 20:28 ч.

Красиво цвете 

  Поезия » Друга
418 0 0

Красиво цвете

 

Красиво цвете расте в полето

и докосва с поглед небето.

 

Устоява на бурите, на студа

и без дъх посреща изгрева.

 

Капки дъжд в себе си то събира

и светъл лъч за надежда съзира.

 

Нежно откъснато от нечия ръка

изпълва то с чувства сетива.

 

Красиво е с неземен аромат

и изпъстрено с прекрасен цвят.

 

Доставя радост на твоята душа

и от щастие проронваш ти сълза.

 

Ивелина Стойова

© Ивелина Стойова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??