Красиво утро
Аз искам да бъда щастлива,
денят да изгрява за мен,
красивото утро открила –
да бъде мигът вдъхновен.
Вълшебно да пее сърцето,
намерило верния път
и синия блясък в небето
очите ми да отразят.
Да свети прекрасна усмивка
с трапчинки от двете страни,
да взема безкрайна надежда
и слънце във мен да трепти.
И зимният ден да е светъл,
донесъл любов и мечти,
доброто за мене запазил
и в него да бъдеш и ти!
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Todos los derechos reservados