29 дек. 2021 г., 08:47

Красиво утро 

  Поэзия » Любовная
490 0 0

    

    Красиво утро

 

Аз искам да бъда щастлива,

денят да изгрява за мен,

красивото утро открила –

да бъде мигът вдъхновен.

 

Вълшебно да пее сърцето,

намерило верния път

и синия блясък в небето

очите ми да отразят.

 

Да свети прекрасна усмивка

с трапчинки от двете страни,

да взема безкрайна надежда

и слънце във мен да трепти.

 

И зимният ден да е светъл,

донесъл любов и мечти,

доброто за мене запазил

и в него да бъдеш и ти!

              Мария Мустакерска

 

© Maria Mustakerska Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??