11 jun 2014, 22:20

Красота 

  Poesía » Del paisaje
327 0 1

Тревата се накичи

с пролетна роса.

Луната си разстила

русата коса.

 

Земята се оглежда

в луннни небеса.

Звездите се захласват

в земни чудеса.

 

А слънцето надзърта

зад баира пак.

Премята към деня си

бързо своя крак.

 

И капки от росата

в слънчеви следи

проблясват, като дневни

мънички звезди!

© Никола Апостолов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Харесвам пейзажната ти поезия, Никола!

    Благодаря за удоволствието и усмихнат ден!
Propuestas
: ??:??