Тревата се накичи
с пролетна роса.
Луната си разстила
русата коса.
Земята се оглежда
в луннни небеса.
Звездите се захласват
в земни чудеса.
А слънцето надзърта
зад баира пак.
Премята към деня си
бързо своя крак.
И капки от росата
в слънчеви следи
проблясват, като дневни
мънички звезди!
© Никола Апостолов Все права защищены
Благодаря за удоволствието и усмихнат ден!