16 feb 2014, 18:50

Красота... 

  Poesía » Filosófica
538 0 2

Един вечен момент
 ще мъчи ума ми.
Една вечна искра
ще гори сърцето ми.
 Една самотна душа
ще танцува тъжна.
Една птица грозна
 над мен вечно ще лети.

Странно, нали?
Нещата от живота
 само слепец ще види.
Зелена луна над сива гора.
Сива гора над черна земя.
Красота...

© Огън Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??