16.02.2014 г., 18:50 ч.

Красота... 

  Поезия » Философска
535 0 2

Един вечен момент
 ще мъчи ума ми.
Една вечна искра
ще гори сърцето ми.
 Една самотна душа
ще танцува тъжна.
Една птица грозна
 над мен вечно ще лети.

Странно, нали?
Нещата от живота
 само слепец ще види.
Зелена луна над сива гора.
Сива гора над черна земя.
Красота...

© Огън Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??