12 sept 2019, 7:49

Красотата 

  Poesía
703 4 5

 

Търсете красотата - в тон и стих,
във залез, в полет, в шепота небесен,
във нечий поглед - сладостен и тих,
в извивка на жена и в цвят чудесен.

 

Посейте красотата  - в дума, жест,
във мисъл и във тайно мило дело,
пратете я на някой - без адрес,
раздавайте я весело и смело.

 

Банални са ви, зная, тез слова.
Написани, изречени са вече.
Но вие ... просто вярвайте в това...
Така ще сте човек, а не човече.

© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??