8 may 2017, 0:45

Красотата 

  Poesía » Otra
415 3 8

Красотата е нетрайна 

синя песен на авлига.

Блясва като малка тайна,

продължила два -три мига.

 

Разлюлява ни сърцето 

и душата ни тревожи.

Тя е чудото, което

прави тоя свят възможен.

 

Красотата е пътека -

радостна и непонятна.

Тя примамва ни полека

във пространства необятни.

 

И приспива ни щастливо.

Прави ни добри и бели.

Щяхме ли да бъдем живи

без да сме я преживели?

© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??