15 oct 2010, 12:21

Кратка съм 

  Poesía » Versos blancos
896 0 3

Казват: Живей, че животът е кратък...

 

Кратка съм.

Животът ми

е малка

кошница

с хляб,

сирене

и грозде.

Кратка съм.

Загъната

със плет

от яки снопи

и небе,

застанало

в отворите.

Кратка съм,

а имам

... всичко.

Топлината

в хляба

... бялото,

богатството

в зърната

грозде

и слънцето

в цвета.

 

Кратка съм.

© Ели Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??