Казват: Живей, че животът е кратък...
Кратка съм.
Животът ми
е малка
кошница
с хляб,
сирене
и грозде.
Кратка съм.
Загъната
със плет
от яки снопи
и небе,
застанало
в отворите.
Кратка съм,
а имам
... всичко.
Топлината
в хляба
... бялото,
богатството
в зърната
грозде
и слънцето
в цвета.
Кратка съм.
© Ели Все права защищены
но не всички можем да намерим това което ти си намерила....
прегръщам те силно....!