*****
Между
земята и сянката
има известно разстояние.
Там живее
оранжевото растение.
*****
Там,
откъдето
започва погледът ти,
от там съм
аз.
*****
Толкова ми е хубаво,
че е невъзможно
да не ме допуснеш
в сърцето си-
да потанцувам.
*****
Едно очакване
като пожълтял есенен лист
се отрони.
© Петър Todos los derechos reservados