17 янв. 2024 г., 10:49

Кратки 5 

  Поэзия
93 0 0

   *****

 

Между

земята и сянката

има известно разстояние.

 

Там живее

оранжевото растение.

 

 

    *****  

 

Там,

откъдето

започва погледът ти,

от там съм

аз.

 

 

   *****

 

Толкова ми е хубаво,

че е невъзможно

да не ме допуснеш

в сърцето си-

да потанцувам.

 

 

   *****

 

Едно очакване

като пожълтял есенен лист

се отрони.

© Петър Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??