12 feb 2016, 17:03

Кратко 

  Poesía
438 0 0

Кратко

 

Двама - персона нон грата,

за една държава, съседна.

Не жалете нашего брата.

Той отдавна на х@я си седна.

© Ник Желев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??