Feb 12, 2016, 5:03 PM

Кратко 

  Poetry
439 0 0

Кратко

 

Двама - персона нон грата,

за една държава, съседна.

Не жалете нашего брата.

Той отдавна на х@я си седна.

© Ник Желев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??