Просто седя си
и нищо не правя.
Просто си гледам,
всичко забравям.
Нищо не виждам,
сякаш съм празен,
нищо не чувствам,
май че ме няма.
Но знам - ще се сепна,
мисли напират отново.
Кратко бездействие...
Животът си тръгва наново.
© Калин Todos los derechos reservados