1 feb 2011, 13:45

Кратко признание 

  Poesía » De amor
668 0 0

Само знай това,
ако имаш нужда от моята обич - протегни ръка.
Ти си до мен и това ми стига,
и чувам как всяка нощ сърцето ти ме вика.

© Стефания Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??