18 ene 2019, 13:59

Кратко самоописание 

  Poesía » Filosófica, Otra
714 1 16

Наистина съм трудна за разбиране.

Понякога съм груба, безпардонна.

Понякога достойна за презиране.

А друг път - нежна, мила и гальовна.

 

Да! Върша лудории безпорядъчни.

Младежкият ми дух на висота е!

Но имаш ли търпение е достатъчно,

в релси влизам, ставам и потайна.

 

Аз твърдо убедена в правотата си

с рога напред се хвърлям във живота!

Не съм богиня, нося недостатъци,

но мога да разбирам чужда болка!

 

Такава съм - различна, непринудена!

Какво пък? Знам, че няма съвършени!

Затуй не ме съдете и упреквайте, 

че рядкост са жените като мене!

© Виктория Тасева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??