14 ago 2014, 10:42

Краят на една лъжа 

  Poesía » De amor
449 0 1

Краят на една лъжа

 

Аз съм виновен,

за твоя живот,

много желая

твоя комфорт...

 

Веч те оставям,

бъди си сама,

за да оправиш

тази тега...

© Вал Герх Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??