В топлината на нощта
ще те търся под дъжда...
В топлината на дъжда
се лутам по улица една
и локвите прескачам,
във всяка локва образ съм видял
и шум дочул от ледените капки.
Всеки образ е твоето лице,
а всяка капка твоят шепот.
Ти ме викаш, но не си сама,
да утеша за миг своята тъга...
Заплакал пред теб
и усетил смут,
заплакал за устните едни
и за топлия ти скут...
© Атанас Къшев Todos los derechos reservados