22.07.2009 г., 0:42 ч.

Краят на една любов 

  Поезия » Любовна
575 0 0

В топлината на нощта

ще те търся под дъжда...

 

В топлината на дъжда

се лутам по улица една

и локвите прескачам,

във всяка локва образ съм видял

и шум дочул от ледените капки.

Всеки образ е твоето лице,

а всяка капка твоят шепот.

Ти ме викаш, но не си сама,

да утеша за миг своята тъга...

 

Заплакал пред теб

и усетил смут,

заплакал за устните едни

и за топлия ти скут...

© Атанас Къшев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??