Краят на една приказка
Лежаща мъртва,
с прелестно лице,
още отворени очи
със засъхващи сълзи.
Кръвта се стича,
сплесква дългите коси,
сплетени в тях,
умират поредните души.
Една приказка,
краят ù щастлив е.
Принцеса е спасена.
Тишината сега сладка е.
Не е ден, а нощ.
Луната грее по-ярко.
Не вали, чисто е небето.
Звездите бройка нямат,
но и никой тях не ги брои.
Всички спят.
Спи и тази хубавица.
Митът разбит е,
ледът топи се.
Кръвта се стича...
Спи сега,
затвори очите си и сънувай.
Приказката свърши.
Спи, спи сега.
Утре нова ще донесе смъртта.
© Константина Todos los derechos reservados