18.01.2012 г., 23:05 ч.

Краят на една приказка 

  Поезия » Друга
409 0 0

Краят на една приказка

Лежаща мъртва,

с прелестно лице,

още отворени очи

със засъхващи сълзи.

Кръвта се стича,

сплесква дългите коси,

сплетени в тях,

умират поредните души.

Една приказка,

краят ù щастлив е.

Принцеса е спасена.

Тишината сега сладка е.

Не е ден, а нощ.

Луната грее по-ярко.

Не вали, чисто е небето.

Звездите бройка нямат,

но и никой тях не ги брои.

Всички спят.

Спи и тази хубавица.

Митът разбит е,

ледът топи се.

Кръвта се стича...

Спи сега,

затвори очите си и сънувай.

Приказката свърши.

Спи, спи сега.

Утре нова ще донесе смъртта.

© Константина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??