Падна старата корона
и превърна се във прах!
Май умира шампиона,
който всяваше ни страх!
Падна мъдрият ни цар
възвишен, от Бог избран.
Падна наший господар
сам от себе си одран!
Падна с тежката си рана,
падна, беше покосен.
И сега е във зандана -
на смъртта възобновен.
Как народът ще живее?
Няма вече си пастир.
Как сега ще оцелее?
Няма шеф и командир!
Хаос бързо ще настане,
ще съпътства го джендема.
Няма скоро да се схване:
остаряваща система.
© Сандостен Калций Todos los derechos reservados