11 feb 2008, 22:53

Кретен! 

  Poesía » Civil
1068 1 0
Светът се промени в моите очи,
аз го обичах, а той ме разби!
За хората само важни са пари,
те ги заробват и убиват дори.

И в прогрес на печалба
всеки на работа се отдава!
Аз съм в дупка и от това ме боли,
боли ме, че не разбирате
какво са чисти мечти.
А без тях ние сме нищо -
в изгубено време сами!

Светът се промени,
без култура и знание
той разруха гради!
А бях честна и чиста,
но светът ме сломи!
С презрение хората гледам -
направо ги съжалявам!
А те ми се смеят в своята глупост
и си мислят, че грешката е в мен.

Аз съм в дупка, но знам,
че светът ще стане красив някой ден!
(а може би – не!)
Ражда се бебе - това е прекрасно,
но може да стане и нещо ужасно.
Редно е в човек да се превърне,
но в световната конспирация на този проблем,
от човек се превръщаш в кретен!

10.02.2008

© Божана Петрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??