26 ene 2006, 22:34

Крила 

  Poesía
789 0 5

Крила ми ти дари да литна..

Да литна в чудни небеса.

Да се почувствам аз обичана..

Във тези странни времена..

Ти намери в мен жената,

Която търси цял живот..

Благодаря ти за всичко ,

Моя единствена любов!

Крилата дават свобода

На човека да лети!
Благодаря ти за това, любов,

Че с обичта си ме дари!
Ще ти бъда вярна аз до гроб!
И само тебе ще обичам!

Моя единствена любов!

© Александра Методиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??