28 ene 2008, 20:52

Крилати мечти 

  Poesía » Otra
657 0 1

                                             КРИЛАТИ  МЕЧТИ

 

                               Те са недостъпни за околните

                               и са свещени за всеки.

                               Те се носят като ангелчета в облаците

                               и са мисли далечни и сладки!

 

                               Мечтите са символ на щастие

                               и са лъч на надежда в мигове на трудност.

                               Мечтите пренасят всеки в свят на удоволствия

                               и са копнеж по живот, различен от този на неудовлетвореност!

© Ивана Василева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??