КРИЛАТИ МЕЧТИ
Те са недостъпни за околните
и са свещени за всеки.
Те се носят като ангелчета в облаците
и са мисли далечни и сладки!
Мечтите са символ на щастие
и са лъч на надежда в мигове на трудност.
Мечтите пренасят всеки в свят на удоволствия
и са копнеж по живот, различен от този на неудовлетвореност!
© Ивана Василева All rights reserved.