18 ago 2012, 20:45

Крило на пеперуда 

  Poesía » Versos blancos
620 0 1

Измръзнало крило на пеперуда

в летни слънчеви цветя...

Летяла е и търсела любов - една заблуда,

отнела всичките мечти и цял един живот!... 

 

Едно крило на пеперуда,

донесло спомен за нестихващ зов!...

Макар в студа да няма нежност,

с нежност само ще се съживи...

  

 

 

       15.08.2012г.

© Моника Стойчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??