Aug 18, 2012, 8:45 PM

Крило на пеперуда 

  Poetry » White poetry
621 0 1

Измръзнало крило на пеперуда

в летни слънчеви цветя...

Летяла е и търсела любов - една заблуда,

отнела всичките мечти и цял един живот!... 

 

Едно крило на пеперуда,

донесло спомен за нестихващ зов!...

Макар в студа да няма нежност,

с нежност само ще се съживи...

  

 

 

       15.08.2012г.

© Моника Стойчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??