29 dic 2021, 8:43

Кристална, бяла белота 

  Poesía
567 1 3

Кристална, бяла белота в съня,
а студа пречиства ни мечтите
и леда топи се от дъха
радостни искри блестят в очите.
В бяла пелена спи стиха,
влюбена и срамежлива, бяла жертва.
Плавно стели се навън снега,
и срича бяла, Божа клетва.
Обет за Надежда , Вяра и Любов,
с кристално бяла, бляскава премяна,
пречистването с бяло е Божи зов,
към светла Рождественска промяна.

© Todos los derechos reservados

  782 
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??