13 sept 2008, 18:24

Кристален смисъл 

  Poesía » Filosófica
755 0 1

 Кристален смисъл

 

Грешно е да си самотен

в този свят, изпълнен с любов.

Грешно е да мразя,

когато сърцето ми прелива от любов.

Грешно е да плача,

когато ти се нуждаеш от моята усмивка.

Грешно е да бъда тъжна,

защото светът е така устроен -

сърцето ни да чувства болка, когато обича;

да бъдеш щастлив, докато друг страда.

Не искам да те боли. Не искам да страдаш.

Отвори сърцето си за онзи миг,

в който отново ще полетиш.

Аз знам - светът блести с кристален смисъл.

© Стела Мънчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??