Кристален смисъл
Грешно е да си самотен
в този свят, изпълнен с любов.
Грешно е да мразя,
когато сърцето ми прелива от любов.
Грешно е да плача,
когато ти се нуждаеш от моята усмивка.
Грешно е да бъда тъжна,
защото светът е така устроен -
сърцето ни да чувства болка, когато обича;
да бъдеш щастлив, докато друг страда.
Не искам да те боли. Не искам да страдаш.
Отвори сърцето си за онзи миг,
в който отново ще полетиш.
Аз знам - светът блести с кристален смисъл.
© Стела Мънчева All rights reserved.