17 oct 2008, 18:38

Кръчма 

  Poesía
406 0 2

                   КРЪЧМА

 

 

Намига водка с очи на айсберг.

Нараства  моята сметка.

На екс пием - такъв ни е терка.

Очите  играят руска рулетка.

 

 

Изстрелвам на халос думи - патрони.

Зомбиран играя от изпитата водка.

Лампите гаснат. Светват. Някой ни гони.

 

… Заспива късметът в “Черната котка”.

 

 

 

© Мимо Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??