13 mar 2018, 9:57

Кръчмарска свада 

  Poesía » Verso libre
552 2 0

Сърцето ми се сби със разума

в онази селска кръчма.

Разумът разби в него

маса разочарования,

сърцето го замери

с няколко бутилки надежда.

Накрая побягна и седна до теб.

Разумът се настани на бара

и се зае да ти търси недостатъци,

знаеше – каквото и да става -

пак той ще му лекува раните.

© Мадлен Аспарухова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??