13.03.2018 г., 9:57 ч.

Кръчмарска свада 

  Поезия » Свободен стих
541 2 0

Сърцето ми се сби със разума

в онази селска кръчма.

Разумът разби в него

маса разочарования,

сърцето го замери

с няколко бутилки надежда.

Накрая побягна и седна до теб.

Разумът се настани на бара

и се зае да ти търси недостатъци,

знаеше – каквото и да става -

пак той ще му лекува раните.

© Мадлен Аспарухова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??