30 oct 2022, 10:11

Кръговрат 

  Poesía » Filosófica
242 0 2

 

Като песъчинка 
в мидена черупка 
как бих искал 
да потъна... 
Дълбоко, 
някъде в морето.
И като бисер
аз 
светът да зърна...
Само 
след някакви си 
двеста века...
Отново... 
Като песъчинка... 

Л. Данова

© Людмила Данова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??