Като песъчинка
в мидена черупка
как бих искал
да потъна...
Дълбоко,
някъде в морето.
И като бисер
аз
светът да зърна...
Само
след някакви си
двеста века...
Отново...
Като песъчинка...
Л. Данова
© Людмила Данова Всички права запазени