6 sept 2011, 16:20

Кръговрат на чувствата 

  Poesía » Otra
1102 0 40

Не обичам късните лета,

настръхналите утрини от хлад,

замислените понеделнишки лица,

напудрени с невидима тъга,

и онзи неизбежен кръговрат,

във който няма връщане назад.

 

Обичам тишината на снега,

увита в пухкавия зимен сън,

отново бяла да се преродя

и да пресрещна пролетта навън

с паролата: Готова съм!

 

© Ивон Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??