31 may 2011, 15:03

Кръговрат на Любовта 

  Poesía » Filosófica
1428 0 8

 

 

                Кръговрат на Любовта

 

 

Поглеждаш  лакомо едва прикритата ми пазва

и няма как да скрия моето желание да ме докосваш пак.

Гърдите ми са натежали от очакване –

божури два, напъпили през май.

Как искам да ме приласкаеш нежно,

да ме погалиш, както можеш само ти!

Очаквам те и страстно, и смутено-трепетно.

Очаквам те нетърпеливо  и  без срам.

Сега разбирам  - ненапразно теб съм чакала

и знам, че никой друг не може с теб да се сравни.

Парченцата от счупеното ми сърце

единствен ти събра и залепи.

И няма белези от рани незараснали,

и няма болка от предишните въпроси.

И спомени болезнени не ме измъчват –

живея с теб във настоящето.

Единствен ти ми подари усещане,

че любовта не може да е грях!

Единствен ти ми даде силата на пожеланата жена!

Със теб сега подреждам пъзела, за който съм родена -

Любов - Смирение,   Смирение - Любов!

Картината прекрасна на Живота вече е пред  мене -

Телата ни са вплетени във сладостно безвремие,

душите ни са устремени  към  Светлината на Възбог!

А там ни чака нашият Създател, 

Енергия на Безусловната  Любов!

Родени сме от нея, но живеем на Земята –

облечени във плът да разгадаем що е страст!

И укротени, след като до дъно сме я пили,

на Старата Земя,  греховна и пречистваща,

се връщаме отново пак при тебе, Боже мили!

Телата, вече непотребни и Егото си изоставяме -

Безгрешни Грешници,  родени от Любов и за Любов!

© Мария Маринова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??