Кръговрат на Любовта
Поглеждаш лакомо едва прикритата ми пазва
и няма как да скрия моето желание да ме докосваш пак.
Гърдите ми са натежали от очакване –
божури два, напъпили през май.
Как искам да ме приласкаеш нежно,
да ме погалиш, както можеш само ти!
Очаквам те и страстно, и смутено-трепетно.
Очаквам те нетърпеливо и без срам.
Сега разбирам - ненапразно теб съм чакала
и знам, че никой друг не може с теб да се сравни.
Парченцата от счупеното ми сърце
единствен ти събра и залепи.
И няма белези от рани незараснали,
и няма болка от предишните въпроси.
И спомени болезнени не ме измъчват –
живея с теб във настоящето.
Единствен ти ми подари усещане,
че любовта не може да е грях!
Единствен ти ми даде силата на пожеланата жена!
Със теб сега подреждам пъзела, за който съм родена -
Любов - Смирение, Смирение - Любов!
Картината прекрасна на Живота вече е пред мене -
Телата ни са вплетени във сладостно безвремие,
душите ни са устремени към Светлината на Възбог!
А там ни чака нашият Създател,
Енергия на Безусловната Любов!
Родени сме от нея, но живеем на Земята –
облечени във плът да разгадаем що е страст!
И укротени, след като до дъно сме я пили,
на Старата Земя, греховна и пречистваща,
се връщаме отново пак при тебе, Боже мили!
Телата, вече непотребни и Егото си изоставяме -
Безгрешни Грешници, родени от Любов и за Любов!
© Мария Маринова All rights reserved.