3 ago 2012, 11:22

Кръговрат на мирогледа 

  Poesía
506 0 0

          

 

Като сянка буреносна
песимизмът в нас нахлува
и самочувствието ни просва,
а самочувствие не се купува.

Сигурно ще дойде време, 
когато в реалността ще се завърнем,
реалността, която в нас сега си дреме, 
и която с радост ще посрещнем.

Тогава с разума си променен
ще можем отново да мечтаем, 
ще градим бъдещето си ден след ден
и оптимизма пак при нас ще върнем.

© Димо Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??