Като сянка буреносна
песимизмът в нас нахлува
и самочувствието ни просва,
а самочувствие не се купува.
Сигурно ще дойде време,
когато в реалността ще се завърнем,
реалността, която в нас сега си дреме,
и която с радост ще посрещнем.
Тогава с разума си променен
ще можем отново да мечтаем,
ще градим бъдещето си ден след ден
и оптимизма пак при нас ще върнем.
© Димо Все права защищены