11 oct 2011, 15:36

Кръговратна любов 

  Poesía » De amor
439 0 0

Поглеждам те, изпиваш ме с очи,

душата ми не спира да крещи!

Не знам коя съм, нито ти какъв си,

а често срещам те в съня си.

 

Дали те искам... трудно е да кажа -

сърцето си със тебе ще накажа.

Да бие силно всеки път,

когато ти си тук!

 

А мойта мъничка душичка

е като волна пойна птичка

и страх ме е да ти я подаря,

за да не я затвориш на мига...

 

Заключена ли е, ще страда

и ще се чуди как да ти избяга...

а мъничкото ми сърце,

без теб със сигурност ще спре.

 

Не зная аз какво желая,

безспирно - ден и нощ се мая:

Дали добре е да съм с теб сега?!

Не знам! Затуй оставам си сама...

 

Това е моят цикъл вечен

в живота без любов обречен.

Това е мойта орисия,

на зла вещица магия.

 

 

 

 

© Мария Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??